Drage učenke in učenci, spoštovani starši in rejniki!

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020 sprejela sklep, s katerim je za 7 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolski zavodih (Uradni list RS, št 152/20).

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Pouk na daljavo bo potekal na osnovi dobrih izkušenj in praks, ki smo jih pri pouku na daljavo z našimi učenci pridobili od marca do maja 2020. Nadgradili ga bomo skupaj z vami z več komunikacije preko videokonferenc in predposnetih filmčkov učiteljev.

Razredniki bodo z vami stopili v kontakt preko elektronske pošte ali po telefonu in vam posredovali podrobnejše informacije o delu z vašim otrokom.

Prijazen pozdrav,

Vodstvo OE OŠ in vrtec CSGM