slide 1 slide 2 slide 3

Projekti na CSGM

Strokovni center za avtizem

Pilotni projekt Strokovni center za avtizem deluje v okviru Javnega razpisa »Mreža strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam«, ki ga je objavilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije. Je eden izmed desetih strokovnih centrov za podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in njihovim družinam, namenjen celostnemu obravnavanju otrok in mladostnikov z avtizmom.

Strokovni center za avtizem je sofinanciran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada do 30.9.2020.

 

Projekt SEM – Socialna vključenost, Enakopravnost in Možnost za vse

Projekt SEM – Socialna vključenost, Enakopravnost in Možnost za vse, je bil izbran na javnem razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, za izbor operacij »Spodbujanje socialne vključenosti otrok in mladih s posebnimi potrebami v lokalno okolje«.

Prijavitelj projekta je Center za sluh in govor Maribor, partnerja v projektu pa sta Zavod Vitis, Center za izobraževanje, usposabljanje in rehabilitacijo Ptuj  in Osnovna šola Antona Janše Radovljica.

Projekt SEM je sofinanciran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada do 30.9.2022. 

 

Z roko v roki poMOČ

Namen projekta Z roko v roku poMOČ je nuditi podporo in širok nabor vsebin in načinov usposabljanj s področja pomoči in obravnave, ki bi prispevala k razvoju inkluzivnega izobraževanja in dvigu njegove kakovosti.

Projekt je organizacijsko zasnovan v obliki konzorcija, ki ga sestavljajo partnerji, kateri se ukvarjajo s skupinami otrok s posebnimi potrebami na različnih ravneh in oblikah vzgoje in izobraževanja. Povezanost različnih inštitucij z visoko usposobljenim strokovnim kadrom predstavlja inovativen pristop na področju zagotavljanja podpore strokovnim in vodstvenim delavcem na področju vzgoje in izobraževanja ter omogoča hitro odzivnost na konkretne potrebe vzgojno-izobraževalnih institucij ali posameznikov.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada do 30.9.2021.

 

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebin.

Povezava na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji:

www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več podrobnosti o Programu nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju najdete na spletni strani Programa.

Dodatne informacije lahko dobite na e-poštnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in na telefonski številki (01) 479 88 55.

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.Center za sluh in govor Maribor

Direktor: Samo Rumež
Vinarska ulica 6, 2000 Maribor, tel.: 228 53 40,
fax: 228 53 63

Powered by Joomla!®. Designed by: Joomla master template  Valid XHTML and CSS.